DYNAMISK BOGREOL MED INTEGRERET BOGSTOP ER SMUKT FORMGIVET I EET ENESTE STYKKE ...

BACKBONE er rygraden i din bogsamling. Det er en anderledes og dynamisk bogreol designet af industriel designer Trine Mervig. Bog·reolen udmærker sig ved sit unikke og skulpturelle design med en meget smart og funktionel detalje i form af integrerede bogstøtter.

 

REOL MED INTEGRERET BOGSTOP

BACKBONE fra Morfo er en helt særlig reol - dels pga sin enkle og smukke form og dels pga den fine detalje med et smart og funktionelt bogstop på hver hylde, der hindrer bøgerne i at glide ud over kanten. Det er virkelig gennemtænkt design ned i mindste detalje! Brug reolen til dine kogebøger i køkkenet - BACKBONE er så smal at den er nem at passe ind på selv en lille vægplads! Eller sæt den op i stuen og nyd dens skulpturelle look. Sætter du flere op ved siden af hinanden, får du en meget smuk og unik grafisk væg til alle dine bøger.

 

IDEEN BAG BACKBONE

Hele ideen bag BACKBONE stammer fra ønsket om at lave en reol, der ER noget i sig selv - uanset indhold eller ej. Altså at designe en reol, der er så smuk, at du egentlig ikke behøver at fylde noget i den! Selvfølgelig uden at gå på kompromis med hverken funktion eller rumfang. Det er lykkedes vældig godt med BACKBONE, der giver dig en stilfuld og super funktionel reol med et moderne Nordisk udtryk. Giv din bolig en BACKBONE - eller flere - og få en eksklusiv reolvæg, der ikke ligner naboens!

 

INGEN SKRUER, SVEJSEKLATTER OG SAMLINGER!

Med BACKBONE får du en virkelig unik og enkel reol til væggen. Reolen er foldet op i eet eneste stykke lækker fed aluminium - og er altså helt uden samlinger af enhver art. Her er ingen grimme svejseklatter eller løse skruer. BACKBONE fås i ren hvid, kul sort, blød tordenblå samt frisk mint. Vælg den der matcher din boligstil bedst.