OM OS

UNIKT BOLIG·INTERIØR

Morfo er unikt dansk design med minimalistiske linier og lækre små detaljer og ofte med et strejf af humor. Her finder du smukt og funktionelt bolig·interiør primært fremstillet i metal. Til gengæld finder du ingen masseproducerede varer, men kun små unikke serier af bolig·tilbehør og møbler produceret i højeste kvalitet efter dansk håndværkstradition. Vi har de fleste af vores mange produkter på lager, så du kan få dem leveret fra dag til dag - undtaget er dog store møbler, der produceres på bestilling.

 

DANSK PRODUKTION

Morfo er dansk design produceret i Danmark. Det sikrer dig produkter af meget høj kvalitet og derfor har vi en virkelig høj tilfredshed blandt vores kunder. Desuden er produktionstiden kort - og vi sparer altså helt den lange og miljøbelastende rejse, som de fleste varer i dag er på, når de bliver importeret fra produktion i fjerne lande. Det giver dig en kort ventetid på ordre·producerede møbler - samt en god samvittighed :o)

 

NAVNET MORFO

Morfo kommer af det latinske ord ”morf” og betyder ”form”. De fleste kender nok ordet fra ”amorf”, som betyder ”ude af form” eller ”formløs”. Ordet er sjovt, fordi det i sin bogstav-sammensætning ligger så tæt op ad sin danske oversættelse: morf/form. Morfo er en poetisk udlægning af ”morf”, der giver plads til masser af kreativitet.