Gratis fragt

OM OS

UNIKT BOLIG·INTERIØR

Morfo er unikt dansk design med minimalistiske linier og lækre små detaljer og ofte med et strejf af humor. Her finder du smukt og funktionelt bolig·interiør primært fremstillet i metal. Til gengæld finder du ingen masseproducerede varer, men kun små unikke serier af bolig·tilbehør og møbler produceret i højeste kvalitet efter dansk håndværkstradition. Vi har de fleste af vores mange produkter på lager, så du kan få dem leveret fra dag til dag - undtaget er dog store møbler, der produceres på bestilling.

Morfo er dansk design produceret i Danmark. Det sikrer dig produkter af meget høj kvalitet og derfor har vi en virlkelig høj tilfredshed blandt vores kunder. Desuden er produktionstiden kort - og vi sparer altså helt den lange og miljøbelastende rejse, som de fleste varer i dag er på, når de bliver importeret fra produktion i fjerne lande. Det giver dig en kort ventetid på ordre·producerede møbler - samt en god samvittighed :o)

 

DESIGNEREN BAG

Den bærende kraft i Morfo er mig - designer Trine Mervig. Jeg har altid haft en trang til at kreere, få gode ideer og udføre dem. Jeg greb muligheden da den bød sig i Morfo i 2008. Her kan jeg nemlig både være designer, grafiker, projektleder, sælger og blæksprutte. Det giver et alsidigt hverdagsliv, som jeg nyder. Ved siden af vores designLAB passer jeg min familie med mand og børn i Roskilde. Jeg elsker at finde ny inspiration på rejser og i de små ting i hverdagen - et mønster på en flise, nogle skønne farvesammensætninger, unikke former og enkle linieforløb. ALT kan give ideer til nye produkter, men det er heldigvis ikke alle skitserne, der bliver til nye Morfo produkter. Dem der er krudt i, bliver produceret og afprøvet på alle måder, inden de sættes i en lille produktion og lander her på siden til glæde for sådan en som DIG. Jeg håber, du finder nogle dejlige dimser, som du ikke kan leve uden ...


NAVNET MORFO

Morfo kommer af det latinske ord ”morf” og betyder ”form”. De fleste kender nok ordet fra ”amorf”, som betyder ”ude af form” eller ”formløs”. Ordet er sjovt, fordi det i sin bogstav-sammensætning ligger så tæt op ad sin danske oversættelse: morf/form. Morfo er en poetisk udlægning af ”morf”, der giver plads til masser af kreativitet.