ENKEL OG SMUK FRUGTSKÅL OG FAD · DANSK DESIGN MED JAPANSKE UNDERTONER ...

Smukke skåle og fade, findes der mange af, men disse er ganske specielle. Køb her den fantastiske RAYS serie, der udover at være en unik skulptur i sig selv også via sit luftige design sørger for at din frugt bliver iltet tilstrækkeligt, så udviklingen af de irriterende brune frugtpletter udskydes.

 

LAD FRUGTEN STÅ FREMME

Der bliver talt så meget om sund livsstil i denne tid. Og vi er vist efterhånden allesammen klar over at det er mere sundt at spise frugt - end søde sager. Og lader du ligefrem din frugt stå fremme på bordet, så er det let både at få øje på og vælge. Det er vigtigt at synliggøre alternativet og på den måde bevare den sunde livsstil - især for dine børn.

 

FUNKTIONEL SKÅL ELLEL FAD TIL DIN FRUGT

Ikke nok med at det er indbydende at have frugten fremme på bordet - det er også godt for selve frugten at have så meget ilt omkring sig som muligt. Derfor er Morfos RAYS skåle og fade rigtig gode til frugt. Her bærer tynde ribber dine æbler, der så får så meget ilt som muligt. Det er med til at mindske risikoen for brune pletter og du slipper for de rådne æbler i bunden af kurven!

 

DANSK HÅNDVÆRK OG JAPANSK INSPIRATION

RAYS er fremstillet i Danmark og er danks håndværk, når det er bedst. Hver enkelt af de fine ribber er tappet sammen med bundstykket - det er virkelig god kvalitet og smukt håndarbejde. RAYS er designet af den danske designer Trine Mervig, der er stærkt inspireret af Japansk æstetik. Med RAYS frugtskål og frugtfad går det op i en højere enhed. Her får du en smuk og elegant skulptur, der fungerer godt både med og uden frugt.