KYUSHI ER EN SERIE AF SKANDINAVISKE BORDE MED ET COOL LOOK ...

KYUSHI er en enkel bord·serie, som består af både sofa·bord samt et mindre sidebord. Bordet har en praktisk boghylde, der nemt “gemmer” aviser, magasiner og andet væk i en fart. Hylden er meget elegant er samlet med bordet uden brug af skruer eller svejsninger, men tappet sammen på klassisk vis.

 

VI ER VILDE MED SMÅBORDE TIL HYGGEKROGEN I NORDEN

Brug de fine miniborde KYUSHI overalt i din bolig, hvor du vil skabe lidt ekstra hygge. Sæt det ved din yndlingslænestol, så du kan sidde med avisen og en god kop te, eller lys et mørkt hjørne op med et KYUSHI sidebord med en lampe ovenpå og læg et par lækre magasiner på underhylden. Eller brug det ganske enkelt som et ekstra sofabord, der lige giver dig mulighed for at have lidt hyldeplads lige ved siden af dig i sofaen.

 

KYUSHI ER ET PERFEKT SENGEBORD FOR DESIGNELSKERE

Du kan også få stor glæde af et KYUSHI sidebord -eller 2 - ved din seng. Her er god plads til din godnatbog, et vækkeur og en smuk buket friske blomster at vågne op til. Det enkle KYUSHI har en praktisk underhylde der let "gemmer" lidt rod af vejen.

 

KYUSHI FINDES OGSÅ SOM LÆKKERT SOFABORD

KYUSHI er nu også kommet som sofabord. Det er et bord med en rigtig god størrelse, der passer ind i selv en mindre sofagruppe. Her giver den fine underhylde vikelig mening - til aviser, magasiner, strikketøj m.m.m. Det er på den måde let at rydde bordpladen og bevare det enkle og opryddelige look i stuen. Vupti, så er der klar til gæster. "Rodet" er gemt af vejen i en fart - klar til næste gang, du vil kaste dig over avisen. Sofabordet er meget enkelt og stilrent med sine 4 let skrånende ben og de bløde ombuk.

 

ENKEL BORDSERIE BUKKET OP I FED ALUMINIUM

KYUSHI er udført i fed blødt bukket aluminium. Det helt raffinerede ved disse borde, er måden hvorpå hylde, bordplade og ben er samlet fikst - helt uden brug af skruer og svejsninger. Hylden er nærmest "klikket" på plads i bordrammen. Smart og enkelt. Du får selvfølgelig bordet, når det er samlet og lige klar til at sætte op i stuen. Bordene fås i 4 skønne farver: kul sort, ren hvid, støvet tordenblå og frisk mint. Det er både lækkert dansk design og dansk håndværk.

 

KYUSHI BETYDER KINDTAND

For det er lige præcis hvad vi kom til at tænke på i designprocessen. En god stabil kindtand med 4 tilspidsede rødder, der står godt og solidt plantet. KYUSHI er japansk og betyder "kindtand".