SMUKKE BOLIG·ACCESSORIES TIL BORDET I DE NORDISKE HJEM ...

RAYS er en serie af meget stilrene frugtskåle, fade samt lysestager. RAYS er skulpturelt bolig·tilbehør, hvor der er kælet for alle detaljer. RAYS er fremstillet i lakeret stål og fåes i flere farver. RAYS er dansk design med Japanske undertoner - og dansk håndværk, når det er bedst.

RAYS fad RØD i lakeret metal
/cache/5/4/0/4/7/2/rays-fad-roed-i-lakeret-metal-er-smukt-med-roede-aebler-box-300x300x100.webp

1.000,00 DKK

FARVE rød
MATERIALE lakeret metal
MÅL MMH 58 I B 400 I D 400
RAYS fad HVID i lakeret metal
/cache/5/4/0/4/2/7/fyld-det-fine-og-funktionelle-rays-fad-med-frisk-frugt-eller-andet-box-300x300x100.webp

1.000,00 DKK

FARVE sne·hvid
MATERIALE lakeret metal
MÅL MMH 58 I B 400 I D 400

 

RAYS ER BÅDE SMUKT OG FUNKTIONELT BOLIG·TILBEHØR

I serien RAYS finder du skåle og fade til frugt samt høje lysetager. De fine skåle og fade er egentlig udviklet til frugt, men det står dig selvfølgelig helt frit for, hvad du vil bruge dem til. Du kan også bare stille dem frem uden noget - og nyde den smukke skulptur, de er i sig selv. Vælger du at bruge dem til frugt, kan du glæde dig over den fine funktion, der gør at dine æbler får masser af ilt og dermed kan trække vejret og udskyde ældningsprocessen, der giver dem brune pletter. Det er vældig smart.
Det er tydeligt at inspirationen til RAYS kommer fra Japan. Bemærk de meget fine samlinger alle produkterne har - det er virkelig smukt dansk design og godt dansk håndværk.

 

RAYS LYSESTAGEN BLIVER OGSÅ KALDT "RAKETTEN"

Og det forstår man jo egentlig godt. Det er et design med masser af retning - og det peger opad! Lysestagen er utraditionel med sine mange "ben". Her er virkelig kælet for samlingsdetaljerne og ribberne er smukt fældet ind i den fine drejede cylinder, der fungerer som lyshus. RAYS lysestagen fås i 3 forskellige højder.

 

RAYS BETYDER STRÅLER

Og det er jo lige netop hvad den gør - stråler. Både skål og fad er nærmest en strålekrans! De spinkle ribber, der stråler ud fra den cirkulære midte er kendetegnet for hele serien.