DESIGN SMYKKETRÆ MED PLADS TIL BÅDE ØRESTIKKER, ØRERINGE OG ANDRE SMÅ SMYKKER ...

SQUARE er en serie af meget stringente smykketræer til udstilling og opbevaring af dine smykker. Her er dine øreringe og ørestikker meget lette at finde og overskue. De fleste smykketræerne har plads til i alt 8 ørestikker - altså 4 par - og derudover et utal af øreringe. Nyd dine smykker - også når du ikke har dem på ...

 

ENKLE & SMUKKE SMYKKETRÆER

Hos Morfo finder du en række funtionelle og helt unikke smykketræer, der er grafisk enkle og meget stringente i deres form. 
Hele kollektionen har rod i Nordisk og minimalistisk design med rene linier og enkel struktur. Her er kælet for de små detaljer og alle samlinger er minutiøst tappet sammen - som vi kender det fra det gamle danske snedkerhåndværk. Smykketræerne er virkelig god kvalitet med raffinerede hjørner og huller til dine ørestikker. Her finder du et smykketræ, der er ligeså velformet og minutiøst fremstillet som de fineste smykker. Det er derfor de supplerer hinanden så godt!

 

DANSK HÅNDVÆRK & DESIGN ER EN PERFEKT GAVE

Alle de eksklusive smykketræer hos Morfo er designet af den danske designer Trine Mervig. De er siden produceret med kærlighed og omhu i Danmark. Her er kælet for alle detaljer og det kan ses og mærkes. Det er nemt at placere i en vindueskarm, på en kommode eller hylde og passer perfekt i de Skandinaviske boliger med sine rene linier og klassiske farver.
Smykketræet kommer i en fin gave·æske og er en oplagt gave til kvinden i dit liv - din kæreste, kone, veninde, mor eller datter.