SKØNNE OG ANDERLEDES REOLER TIL UDVALGT NIPS OG BØGER ...

Udstil alle dine yndlingsting i den stilrene HAKO, der er en fræk og skarpskåret metal·reol med asymmetrisk hyldefordeling. Her kan du udstille og opbevare dine favorit·bøger og andre udvalgte småting. Reolen er et frisk pust til dit køkken, stuen, kontoret eller børneværelset.

 

SMUK OG FUNKTIONEL ASYMMETRISK METALREOL

HAKO er en lækker tynd reol fremstillet i lakeret metal sort og hvid samt i de skønne støvede farver: grå, torden samt mint. Reolen har 4 indvendige rum, og derudover en masse udvendig hyldeplads. Reolen er et virkelig fint og anderledes bud på en klassisk kassereol. Den asymmetriske hyldefordelign giver reolen kant og personlighed. Monter den med alt dit yndlingspynt og nogle dejlige bøger.

 

BRUG HAKO REOLEN PÅ BØRNEVÆRELSET, KONTORET, I KØKKENET ELLER I STUEN

HAKO er ligeså anvendelig på børenes væresle som i stuen. Du kan fylde alt muligt tænkeligt i den. Det er en reol, der både har meget høje og meget brede rum. Så mon ikke du finder et felt, der passer lige akkurat til dit yndlingsobjekt. Lav en lille udstilling i reolen eller brug den til at holde styr på guldklumpens bøger, bamser eller andet.

 

HÆNG EN ENKELT REOL OP ELLER SKAB EN GRAFISK VÆG MED FLERE

Her er mulighed for at lege med udtrykket idet HAKO kan vende på 4 forskellige måder. Det er altså helt op til dig at bestemme hvordan reolen skal vende - om den skal være højere end bred - eller lige omvendt. Har du en større væg at gøre godt med, kan du placere flere HAKO reoler i et personlig grafisk mønster og dermed få en hel reol·væg, hvor også "lufthullerne" kan bruges som hylder. Kombiner gerne de 5 skønne farver eller udvælg din yndlingskulør.

 

HAKO BETYDER KASSE

HAKO er japansk og betyder kasse - og det er jo lige netop hvad det er! 4 umage kasser, samlet til en helt anderledes reol! HAKO kan anvendes til tusindvis af forskellige ting og placeres overalt i din bolig.