HAKO showcase MINT mintgrøn reol

HAKO reol MINT

3.000,00 DKK

Meget stilren reol med plads til alle dine yndlingsting. HAKO er en fræk og skarpskåret metal·reol med asymmetrisk hyldefordeling. Her kan du udstille og opbevare dine favorit·bøger og andre udvalgte småting. Reolen er et frisk pust til dit køkken, stuen, kontoret eller børneværelset. Her er mulighed for at lege med udtrykket idet HAKO kan vende på 4 forskellige måder. Kombiner gerne de 4 skønne farver eller udvælg din yndlingsfarve og pryd en hel væg med HAKOer i spændende grafiske mønstre. HAKO fåes også i sort, hvid, torden samt mint.

HAKO er japansk og betyder "kasser". Med denne reol får du nemlig 4 kasser i een - og dermed kun een skrue i væggen pr. kasse... 

Reolen er udført i pulverlakeret stål og monteres med 4 skruer (ikke inkluderet) på væggen. Skruehovederne kan efterfølgende skjules med en selvklæbende rund filtrondel i passende farve. HAKO er fremstillet som en  "blød" konstruktion, der skal bruge en væg som stabilisator. Det kan være nødvendigt at tvinge den i vinkel under opsætningen. 

Den skønne og "skæve" reol er designet af industriel designer Trine Mervig og fremstilles i Danmark.

 

OBS

Pakken er for stor til pakkeshop. Du skal derfor vælge forsendelse til privat·adressen, hvor du skal være til stede for at modtage den. Pakken leveres med GLS hverdagen efter afsendelsen fra vores lager. Alternativt kan varen sendes til din firma·adresse.

FARVE mint
MATERIALE lakeret metal
MÅL MMH 800 I B 1000 I D 200
HAKO showcase MINT er en funktionel og anderledes reol i mintgrøn metal.

HAKO showcase MINT er en funktionel og anderledes reol i mintgrøn metal.

HAKO showcase THUNDER tordenblå reol med 4 rum i metal

HAKO showcase THUNDER tordenblå reol med 4 rum i metal