FINE DESIGN·KNAGER MED BONDEGÅRDENS DYR HAR FOD PÅ BØRNENES GREJ ...

FARMHOUSE er en serie af design knager med dyremotiv til børn og barnlige sjæle. Det er søde og charmerende knager udformet som bondegårdsdyr. Her finder du et får, hest, ged, hund, kat og pindsvin. FARMHOUSE har 2 kroge på hver knage. Hæng din jakke eller taske på knagens fødder. Knagerne fås i nogle skønne støvede farver.

FARMHOUSE hedgehog børneknage lyng
/cache/5/3/4/5/1/3/pift-entren-op-med-farmhouse-boerneknager-i-lakeret-metal-i-laekre-stoevede-farver-box-300x300x100.webp

150,00 DKK

FARVE lyng
MATERIALE lakeret metal
INKLUSIV snude, skruer & pluggs
MÅL MMH 125 I B 70 I D 35
FARMHOUSE horse børneknage mint
/cache/5/3/4/5/1/9/pift-entren-op-med-farmhouse-boerneknager-i-lakeret-metal-i-laekre-stoevede-farver-box-300x300x100.webp

150,00 DKK

FARVE mint
MATERIALE lakeret metal
INKLUSIV snude, skruer & pluggs
MÅL MMH 125 I B 70 I D 35

 

DEJLIGE DYREKNAGER HAR FOD PÅ BØRNEJAKKER OG CYKELHJELME

Den fine serie af bondegårdsdyr er en flot samling på væggen - uanset om det er i entreén eller på børneværelset. Har du plads til hele bondegårdens besætning er det en fin og funktionel velkomst til dine poder og deres legekammerater. Og så er du fri for at deres jakker ligger og flyder på gulvet! Hver af de skønne dyr har to kroge - een på hver klov eller pote. Alle FARMHOUSE knagerne er fremstillet i stærk metal og lakeret i skønne støvede farver. Besætningen består af 6 dyr: en kat med knurhår og lang blød hale, en hund med lange ører, en hest med bølgende man, et får med lange snoede horn, et får med bløde uldtotter og et pindsvin med små pigge.

 

SKJUL SKRUEN MED EN "SNUDE"

Knagen skrues nemt op på væggen det valgte sted. Skruehovedet kan herefter dækkes af den lille sorte "snude" der både giver karakter og personlighed til de charmerende dyr. Hvis du ønsker kan du lime "snuden" fast med sekundlim. Både skrue, plugg og snude følger selvfølgelig med, når du køber en FARMHOUSE knage.