SMART OG ENKEL NYFORTOLKNING AF DEN KLASSISKE STIGE·REOL ...

FRAME er en serie af meget enkle og stilrene reoler med plads til småting, som du gerne vil have stående fremme til pynt. Placer reolen i dit køkken, i stuen, på kontoret eller børneværelset. FRAME fås i sort og hvid i 2 forskellige bredder.

FRAME reol narrow hvid aluminium
/cache/4/9/7/6/8/7/smuk-frame-reol-narrow-hvid-aluminium-til-dine-yndlingsting-box-300x300x100.webp

3.500,00 DKK

FARVE hvid
MATERIALE lakeret aluminium
INKLUSIV fittings, skruer & pluggs
MÅL MMH 1980 I B 450 I D 220

 

STILREN REOL UDEN DIKKEDARER

Den fine serie af FRAME reoler er virkelig minimalistisk elegance. Hver reol er formet ud af et eneste stykke lækker fed aluminium - helt uden samlinger, skruer og svejseklatter. Hylderne er bukket direkte bagud, så kun den yderste ramme står tilbage i front - deraf navnet! FRAME er en virkelig lækker gulvreol, der med sine enkle liner og klassiske farver giver ro til rummet.

 

REOLEN KAN STÅ SELV

Egentlig behøver du slet ikke skrue reolen fast til væggen! Den står fint af sig selv, når du fylder noget vægt på hylderne. Men vil du være på den sikre side, er det altid en god idé, at sikre den store reol med de medfølgende plastbeslag og skruer. Har du børn i nærheden, bør du altid sikre reolen til væggen, så der ikke sker nogle ulykker.

 

DANSK HÅNDVÆRK OG DESIGN

"At fremstille en så stor reol ud af eet eneste stykke aluplade er absolut en sag for feinsmeckere. Det er svært at bakse rundt med den enormeplade og samtidig må intet gå galt, så skal hele reolen nemlig kasseres. Det er derfor en meget omhyggelig proces at fremstille vores FRAME reoler" siger designer Trine Mervig. Vores fagfolk skal være både meget dygtige og meget nøjagtige. Det er heldigvis noget vi er gode til her i Danmark!