FRI FRAGT over 300 kr

COOL DANSK DESIGN PÅSKEPYNT · MED HUMOR · I LÆKKER LEMON·FARVET LAKERET METAL ...

Cool påskepynt med et trendy og moderne udtryk. DUCKLINGs er en samling af 8 forskellige små syrligt gule påskeællinger. De små ællinger er dansk design som med humor og sans for kvalitet kan pynte din bolig op til påske. Hæng de små påske·kyllinger på en forårsgren eller i den fine stage CRUX Xmas, der sagtens kan hænge fremme hele året - med skiftende pynt alt efter årstid og temperament.

Tilbud
RAYS frugtskål LEMON i lakeret metal
/cache/519370/rays-frugtskaal-lemon-i-lakeret-metal-ilter-din-frugt-optimalt-box-300x300x100.jpg

799,00 DKK 600,00 DKK

FARVE lemon·gul
MATERIALE lakeret metal
MÅL MMH 144 I B 300 I D 300

 

PÅSKEPYNT MED GRAFISKE LINIER OG HUMOR

Lav en diskret oppyntning til påske. Hent blot nogle få forårsgrene  ind i stuen og dekorer dem med de fine gule ællinger. Så foråret inviteret indenfor. De syrligt gule påskeællinger bringer et frisk pust til den Nordiske indretning og er med til at minde os om at lyset er så meget på vej tilbage. De små grafiske ællinger er udført i pulverlakeret metal. Hæng dem op i en klassisk sort snor eller lav sjov og ballade med kulørt snor - fx. neonpink. I pakken er 8 små forskellige ællinger - een kigger op, een kigger ned, een sidder, een er nærmest flyvende, een står på et ben m.v. De er supersøde og kan hives frem år efter år.

 

CITRONGUL VARSLER FORÅR OG LYS

Den skønne friske citron·gule farve er meget livsbekræftende og et frisk pust midt i nogle ellers ofte lidt grå måneder. Måneder der i Danmark er fyldt med regn, sne og grå himmel. Men bare vent, nu lysner det og vi får flere timer i døgnet. Lad den syrlige farve bringe godt humør frem i din bolig. Lad den fine RAYS skål med lemonlak stå fremme - den løfter ikke blot dine æbler - men muligvis også dit humør! Det er da værd at prøve.