Gratis fragt

KYUSHI ER EN NY SERIE AF DESIGNER BORDE MED ET COOL LOOK ...

KYUSHI er en serie af borde til den skandinavisk enkle bolig. KUYSHI fås i 2 størrelser - et fint sofabord eller et lille sidebord som du kan bruge mange steder. Placer det lille KYUSHI sidebord i stuen med en lampe på, ved din yndlingsstol til en kop the og en bog eller brug det som praktisk sengebord.

 

FUNKTIONELT OG ENKELT SIDEBORD

Kender du det der med at man altid lige savner en ekstra plads til koppen - eller bogen? Det gør vi i hvert fald - og derfor har vi designet de små KYUSHI sideborde, der nemt kan indpasses i din bolig. KYUSHI er et fint lille bord med hylde fremstillet i fed aluminium. Her kan du nemt skjule "rodet" som dagens avis eller dine magasiner og stadig have dem lige ved hånden. Det er her der er lagt op til en ekstra hyggestund med en kop god kaffe og en bog.
Det fine lille KYUSHI bord kan også nemt anvendes i soveværelset som sengebord. Eller tag det med ud på terrassen for at give plads til solbriller, saftevand og din yndlingsbog.
KYUSHI  findes i 4 skønne farver: kul sort, ren hvid, støvet tordenblå og frisk mint.

 

STILRENT SOFABORD MED PRAKTISK HYLDE

Det fine KYUSHI sidebord har fået en storebror og findes nu også som sofabord. Det er et sofabord med en perfekt størrelse - hverken for stort eller lille. Sofabordet har ligesom sidebordet en funktionel hylde under bordpladen, der nemt kan opbevare magasiner, aviser og lignende. Sofabordet fås i de klassikske farver, som du aldrig bliver træt af - ren hvid og klassisk sort. Bordet er fremstillet i aluminium, der ikke ruster og er lakeret med stærk pulverlak, der sikrer en meget robust overflade.

 

SMARTE SAMLINGER

Alle KYUSHI bordene er udført i fed blødt bukket aluminium. Bordets hylde er smart og elegant samlet med bordet helt uden skruer eller svejsninger. Hylden er ganske simpelt klikket på plads i den utrolig stabile konstruktion. Bordet er fuldt samlet ved levering og du skal blot placere det på yndlingspladsen i din bolig.