FRI FRAGT over 300 kr

SMÅ SIDEBORDE ER BÅDE PRAKTISKE OG NEMME AT PLACERE I INDRETNINGEN ...

Placer det lille sidebord i stuen med en lampe på, ved din yndlingsstol til en kop the og en bog eller brug det som praktisk sengebord. Den praktiske hylde skjuler "rodet" som dagens avis eller dine magasiner.

SHIDO er et fint og funktionelt sidebord som kan bruges både i stuen og ved sengen
/cache/822832/shido-sidetable-bestaar-af-en-fin-og-laekker-tofarvet-plade-i-hvid-med-grafitgraa-moenster-box-300x300x100.jpg

2.499,00 DKK

FARVE hvid
MATERIALE lakeret aluminium / træ
INKLUSIV skruer
MÅL MMH 500 I B 480 I D 350
SHIDO er et fint og funktionelt sidebord som kan bruges både i stuen og ved sengen
/cache/822826/shido-sidetable-bestaar-af-en-fin-og-laekker-tofarvet-plade-i-hvid-med-grafitgraa-moenster-box-300x300x100.jpg

2.499,00 DKK

FARVE hvid
MATERIALE lakeret aluminium / træ
INKLUSIV skruer
MÅL MMH 500 I B 480 I D 350
SHIDO sidetable SORT/RØGET EG har en unik tofarvet overflade på ydersiden mens hylden er ensfarvet

2.499,00 DKK

FARVE sort / røget eg
MATERIALE lakeret aluminium / træ
INKLUSIV skruer
MÅL MMH 500 I B 480 I D 350
SHIDO er et smukt og enkelt sort sidebord med unikt grafitgrå mønster og lækre egetræsben
/cache/822798/shido-sidetable-sorteg-har-en-unik-tofarvet-overflade-paa-ydersiden-mens-hylden-er-ensfarvet-box-300x300x100.jpg

2.499,00 DKK

FARVE sort / eg
MATERIALE lakeret aluminium / træ
INKLUSIV skruer
MÅL MMH 500 I B 480 I D 350
KYUSHI sidetable MINT er et lille  bord i mintgrøn aluminium
/cache/536218/kyushi-sidetable-mint-er-et-lille--bord-i-mintgroen-aluminium-box-300x300x100.jpg

2.299,00 DKK

FARVE mint
MATERIALE lakeret aluminium
MÅL MMH 450 I B 480 I D 350

 

FUNKTIONELT OG ENKELT SIDEBORD

Kender du det der med at man altid lige savner en ekstra plads til koppen - eller bogen? Det gør vi i hvert fald - og derfor har vi designet de små SHIODO og KYUSHI sideborde, der nemt kan indpasses i din bolig.

 

SHIDO ER ET UNIKT LILLE BORD MED TOFARVET PLADE OG TRÆBEN

SHIDO er det nyeste nye. Det er et praktisk og smukt sidebord med lækre træben. Selve bordpladen danner en blødt rundet hylde, der på elegant vis samles med de 4 ben. Hylden er yderst funktionel og kan let gemme aviser og magasiner af vejen. Bordpladen har en helt ny og unik tofarvet overflade, der giver bordet kant og personlighed. Brug det fine SHIDO bord overalt i din Skandinaviske bolig.

 

KYUSHI ER EN SERIE AF BORDE MED ET COOL LOOK ...

KYUSHI er en serie af borde til den skandinavisk enkle bolig. Bordet med hylde er fremstillet i fed aluminium. Det fine lille KYUSHI bord kan også nemt anvendes i soveværelset som sengebord. Eller tag det med ud på terrassen for at give plads til solbriller, saftevand og din yndlingsbog.
KYUSHI  findes i 4 skønne farver: kul sort, ren hvid, støvet tordenblå og frisk mint. KUYSHI fås i 2 størrelser - et fint sofabord eller et lille sidebord som du kan bruge mange steder.

 

STILRENT SOFABORD MED PRAKTISK HYLDE

Det fine KYUSHI sidebord har fået en storebror og findes nu også som sofabord. Det er et sofabord med en perfekt størrelse - hverken for stort eller lille. Sofabordet har ligesom sidebordet en funktionel hylde under bordpladen, der nemt kan opbevare magasiner, aviser og lignende. Sofabordet fås i de klassikske farver, som du aldrig bliver træt af - ren hvid og klassisk sort. Bordet er fremstillet i aluminium, der ikke ruster og er lakeret med stærk pulverlak, der sikrer en meget robust overflade.

 

KYUSHI HAR SMARTE SAMLINGER

Alle KYUSHI bordene er udført i fed blødt bukket aluminium. Bordets hylde er smart og elegant samlet med bordet helt uden skruer eller svejsninger. Hylden er ganske simpelt klikket på plads i den utrolig stabile konstruktion. Bordet er fuldt samlet ved levering og du skal blot placere det på yndlingspladsen i din bolig.