VINREOL DESIGNET MED ET SNEDIGT ZIK·ZAK·GREB OG FREMSTILLET I EET STYKKE ALUMINIUM ...

ZIIGZAAG er en serie af smalle reoler til opbevaring af vin, cd eller dvd. Design reolerne kan monteres i et utal af mønstre og derved få et helt personligt udtryk. ZIIGZAAG vin·reolen kan tillige endevendes og dermed skabe endnu flere smukke grafiske mønstre på din væg.

 

ZIIGZAAG vinreol sort aluminium
/cache/7/0/0/5/5/2/ziigzaag-vinreol-i-sort-aluminium-er-baade-smuk-og-funktionel-og-passer-ind-over-alt-i-boligen-box-300x300x100.webp

850,00 DKK

FARVE sort
MATERIALE lakeret aluminium
INKLUSIV fittings, skruer & pluggs
MÅL MMH 720 I B 102 I D 180
ZIIGZAAG vinreol hvid aluminium
/cache/5/3/4/5/7/1/saet-den-hvide-ziigzaag-vinreol-op-i-flok-og-faa-styr-paa-din-vinsamling-paa-en-fed-maade-box-300x300x100.webp

850,00 DKK

FARVE sne·hvid
MATERIALE lakeret aluminium
INKLUSIV fittings, skruer & pluggs
MÅL MMH 720 I B 102 I D 180
ZIIGZAAG DVDreol hvid aluminium
/cache/4/2/9/7/5/2/ziigzaag-dvdreol-hvid-aluminium-box-300x300x100.webp

750,00 DKK

FARVE hvid
MATERIALE lakeret aluminium
INKLUSIV fittings, skruer & pluggs
MÅL MMH 885 I B 212 I D 145
Ekstra ophængs·kit til ZIIGZAAG vinreol fra Morfo
/cache/8/6/0/0/1/1/ekstra-ophaengskit-til-ziigzaag-vinreol-fra-morfo-box-300x300x100.webp

20,00 DKK

FARVE hvid
MATERIALE plast / stål
INKLUSIV fittings, skruer & pluggs
MÅL MMH I B I D

 

SMUK VINREOL BÅDE MED OG UDEN FLASKER

Der findes et hav af vinreoler på det danske marked, men absolut kun et fåtal af lækre genenmdesignede produkter. "For mig var det vigtigt at fremstille en vin·reol, der var smuk som en skulptur - uanset om den var fyldt med vinflasker eller halvtom". Mange af de eksisterende vinreoler på markedet har en praktisk funktion, men ligner bare et sølle stativ, når vin·beholdningen er i lavvande. "Det har jeg bare ikke selv lyst til at få ind i mit hjem", siger designeren Trine Mervig. Har du masser af vægplads - og vin - kan du hænge flere reoler op ved siden af hinanden og få en unik grafisk væg. Reolen er smuk i sig selv, men endnu flottere i flok!

 

GOD GRIBEFUNKTION ER EN SELVFØLGE

At vin·reolen skal have godt greb om vinflaskerne kan der jo ikke være nogen tvivl om. ZIIGZAAG passer til alle standard·vinflasker - og skulle du have nogle ekstra buttede af slagsen, kan du med fordel lægge dem i de øverste rum! Den funktionellevin·roel opbevarer op til 8 flasker. Flaskerne præsenteres på en eksklusiv måde, så de bliver eksponeret flot uden at være prangende.

 

FLERE FUNKTIONER

Fordi ZIIGZAAG vin·reolen havde så stor succes skabte vi et par produkter i kølvandet. det blev til den fine CD·reol, der også nemt opbevarer toiletruller på baqdeværelset eller udstiller små pixibøger og andre småting på børneværelset.
Det sidste produkt i serien er DVD·reolen, der passer perfekt de kendte plastic·covers til DVD film, spil til WII og lignende. Men den fungerer selvfølgelig også som en mini·bogreol.

 

ZIIGZAAG ELLER ZIGZAG ELLER ZIKZAK?

Navnet ZIIGZAAG er egentlig udtrykket for den bevægelse som reolen har. Der er 2 knæk i hver retning og dermed udtrykker navnet med de to i'er og de 2 a'er til fulde den enkle reols streg.