UNIK DESIGN VIN·REOL I ALUMINIUM · OPBEVARER DINE VINFLASKER I ET SNEDIGT ZIKZAK·GREB ...

ZIIGZAAG er en serie af smalle reoler til opbevaring og udstilling af vin. Design reolerne kan monteres i et utal af mønstre og derved få et helt personligt udtryk. ZIIGZAAG vin·reolen kan tillige endevendes og dermed skabe endnu flere smukke grafiske mønstre på din væg. ZIIGZAAG er udført i lækker tyk aluminium, der giver hver enkelt reol en gedigen stabilitet.

ZIIGZAAG vinreol hvid aluminium
/cache/5/3/4/5/7/1/saet-den-hvide-ziigzaag-vinreol-op-i-flok-og-faa-styr-paa-din-vinsamling-paa-en-fed-maade-box-300x300x100.webp

850,00 DKK

FARVE sne·hvid
MATERIALE lakeret aluminium
INKLUSIV fittings, skruer & pluggs
MÅL MMH 720 I B 102 I D 180
ZIIGZAAG vinreol sort aluminium
/cache/7/0/0/5/5/2/ziigzaag-vinreol-i-sort-aluminium-er-baade-smuk-og-funktionel-og-passer-ind-over-alt-i-boligen-box-300x300x100.webp

850,00 DKK

FARVE sort
MATERIALE lakeret aluminium
INKLUSIV fittings, skruer & pluggs
MÅL MMH 720 I B 102 I D 180
Ekstra ophængs·kit til ZIIGZAAG vinreol fra Morfo
/cache/8/6/0/0/1/1/ekstra-ophaengskit-til-ziigzaag-vinreol-fra-morfo-box-300x300x100.webp

20,00 DKK

FARVE hvid
MATERIALE plast / stål
INKLUSIV fittings, skruer & pluggs
MÅL MMH I B I D

 

AHHH ... LAD OS SNUPPE ET GLAS VIN

Det er fredag eftermiddag - og du skal slappe af og nyde at weekenden er på vej. Måske får du lyst til at gøre det i selskab med et godt glas vin - eller måske vil du byde dine gæster på dejlge dråber. Uanset hvornår og hvorfor, er det for de fleste en stor glæde at kunne hive en god flaske rødvin frem - eller hvidvin for den sags skyld. Men hvor skal vi gøre af de fyldte vinflasker? Har du ikke plads til en kælder fyldt med vin, har du brug for en enkel og funktionel vinreol. Og selvom du har en bugnende vin·kælder, er det måske ikke så tosset med et par flasker lige ved hånden - i køkkenet eller stuen. Sådan et enkelt glas mens man tilbereder aftensmaden er heller ikke dårligt, og så skal det være nemt at komme til. Snup en Morfo vinreoi, der både er smuk og dynamisk og pga sit slanke design er nem at passe ind på selv en smal væg.

 

PRAKTISK OPBEVARING

Hos Morfo har vi designet en meget unik og funktionel vinreol, der er helt uden samlinger og bare bukket op i et enkelt stykke fed aluminium. Så kan et vist ikke blive mere enkelt! Det er formen, der gør denne vinreol så raffineret. Her holdes dine vinflasker i et snedigt zikzak·greb og bliver på den måde til smuk vægdekoration. Vin·reolen har en funktionel geometri, der passer til 8 standardflasker - om de er slanke eller mere buttede. Morfos elegante vin·reol nærmest svæver direkte ud af væggen vha. det fikse klik·system. Den fremstår på denne måde utrolig let og elegant.
Her får du en reol til vin, der er smuk - uanset om den er tom, halvfuld eller helt fyldt op. Den dynamiske form giver liv til dine flasker på en fin og eksklusiv måde og "låser" samtidig dine flasker så de ikke triller ud.

 

GRAFISK DEKORATION

Brug vinreolen som en enkelt smuk væg·skulptur eller sæt flere sammen i et personligt grafisk mønster. Du kan nemt skabe din helt egen unikke væg med flere ZIIGZAAG vinreoler - kun fantasien sætter grænser. Vinreolen kommer i en fin gaveæske inklusiv ophængskit. Bag på gaveæsken finder du en praktisk ophængs·skabelon. Skal du komponere en væg med flere vin·reoler, anbefaler vi at du danner dig et overblik ved at klistre skabelonerne midlertidigt op på væggen med tape. Det giver dig en fin fornemmelse for det endelige udtryk - inden du borer huller i væggen.