ENKLE SMYKKETRÆER I DANSK DESIGN · MED UNIKKE DETALJER ...

SQUARE er en serie af smukke enkle gitterkonstruktioner udformet som både smykkestativer og fyrfadsstager med fine detaljer. De smukke design smykketræer er skabt til at fremhæve dine smykker på enkel og elegant vis. Det klassiske smykketræ har plads til både øreringe samt ørestikker og små armlænker.

SQUARE circle HANG smykketræ i sortlakeret metal
/cache/5/3/8/1/9/0/square-circle-hang-smykketrae-i-sortlakeret-metal-haenges-i-loftet-via-inkluderet-ophaengskit-box-300x300x100.webp

600,00 DKK

FARVE sort
MATERIALE lakeret metal
INKLUSIV loftsbeslag, snore, skruer og plugs.
MÅL MMH 92 I B 300 I D 300

 

SMUKKE SMYKKETRÆER UDEN DIKKEDARER

Der findes så mange varianter af smykketræer på markedet. Men ingen der er så fine og enkle som SQUARE fra Morfo. det er klassiske smykketræer udført i spinkel sort metal. Smykketræerne er alle dansk design og dansk håndværk. Det er virkelig fin forarbejdning, der delikat tapper materialerne sammen. Her er absolut ingen store svejseklatter. Vælg et SQUARE smykketræ hvis du vil have virkelig høj kvalitet og sætter en ære i rene linier. Hvert enkelt smykketræ har plads til 8 styk ørestikker og masser af ørebøjler og små kæder. Med dine smykker udstillet og opbevaret på et Morfo smykketræ, er det nemt at have overblik over smykkesamlingen.

 

UNIK GAVE TIL UNIK KVINDE

Et fint og enkelt smykketræ fra Morfo er en perfekt gave til en særlig kvinde. Det er en personlig gave, som nemt kan spices op. Om du mangler en gave til din søster, kæreste, elskerinde, hustru, mor, datter eller veninde vil SQUARE smykketræet være et godt bud. Meget oplagt som konfirmationsgave - evt suppleret af et par fine øreringe, hvis budgettet tillader!

 

STILRENE STAGER TIL FYRFADSLYS

De flade design fyrfadsstager har ligeledes et meget enkelt udtryk. Lysestagen fåes i 2 størrelser - en solostage til 1 lys samt en større stage med plads til 4 fyrfadslys. Mix dem gerne med de fine CRUX stager til kertelys for et afslappet boheme look.