Gratis fragt

PRIVATLIVS·POLITIK

 

Som bruger af www.morfo.dk er du omfattet af EUs persondataforordning, som har til formål at beskytte dig og data som indsamles om dig. Hos Morfo respekterer vi vores online besøgendes rettighed til privatliv, samt anerkender vigtigheden af at beskytte de indsamlede oplysninger. Her kan du læse vores polititk for hvordan vi indsamler, gemmer og bruger de persondata du giver os, som bruger af www.morfo.dk.

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor det skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Morfo. Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser. Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt hvormed de er blevet indsamlet.

Den dataansvarlige hos www.morfo.dk er Morfo, CVR 25222547, Guldalderen 30, 2640 Hedehusene, Danmark.

 

HVORFOR VI HAR BRUG FOR DINE DATA - OG HVAD VI BRUGER DEM TIL

 

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og kunne tilbyde dig vores service. Vi kan indhente almindelige personoplysninger som fx. navn, e-mail, postadresse, leveringsadresse, telefonnummer smat betalingsoplysninger.

Du kan abonnere på vores nyhedsbrev for at følge med i nye designs, få ideer til indretning eller læse artikler om Morfo. Du kan enten bruge tilmeldingsformularen nederst på ​​hjemmesiden eller krydse af i feltet når du bestiller en vare hos Morfo. Sådan opnås dit samtykke. Vi sender nyhedsbreve via MailChimp, og behøver i den forbindelse dit navn samt din e-mail. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbreve fra Morfo via link på hvert nyhedsbrev. Vi indsamler oplysninger om din aktivitet, når du har modtaget e-mailen. Dette omfatter, om du har åbnet e-mailen, og om du har klikket på links i den.

 

SIKKERHED

 

Uanset om vi behandler dine oplysninger med henblik på at ekspedere din ordre og leve op til Bekendtgørelse af Bogføringslov, eller om det er på baggrund af dit samtykke til at vi må sende dig e-mails med nyheder og artikler, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen ofg databeskyttelsesloven. dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål de er indsamlet til og beskrevet ovenfor, og vil blive slettet på din anmodning eller når dette formål er opfyldt eller ikke relevant længere.

 

COOKIES

 

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse når du bruger vores netshop. vi indsamler information om trafik, salg og andre kommercielle oplysninger, som vi videregiver til tredjepart, men disse data indeholder ikke data som kan identificere dig personligt. Tredjeparter der i varierende omfang kan omfatte Google, Facebook samt Instagram. De har til formål at genkende dig, når du besøger www.morfo.dk, huske indstillinger, samle statistik og målrette annoncer.

 

TREDJE PARTER

 

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi bruger Shoporama som en e-handelsplatform til at behandle ordrer.
Vi bruger QuickPay til håndtering af betaling når du lægger en ordre.
Vi bruger GLS til afsendelse af pakker.
Vi bruger MailChimp til at køre marketingkampagner. De har et stærkt databeskyttelses- og sikkerhedsprincip.

 

DINE RETTIGHEDER

 

Du har som registreret hos os ret til:

· at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
· at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
· at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid, når behandling af oplysninger er baseret på et sådan.
  Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbage­kaldelse af dit samtykke.
· at, under visse omstændigheder, modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struk­tu­reret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format
· at indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

Du kan altid få dette uddybet ved kontakt til nedenstående mail/telefon.

 

KONTAKT·OPLYSNINGER

 

Morfo

Guldalderen 30

2640 Hedehusene

20 8505 60

info@morfo.dk