DANSK DESIGNER PÅSKEPYNT · SKØNNE LEMONFARVEDE ÆLLINGER ...

Cool påskepynten med et trendy og moderne udtryk. DUCKLINGs er en samling af 8 forskellige små syrligt gule påskeællinger. De små ællinger er dansk design, som med humor og sans for kvalitet, kan pynte din bolig op til påske. Luk foråret ind og hæng de små påske·kyllinger på en fin forårsgren.

 

COOL DANSK DESIGNER PÅSKEPYNT FYLDT MED HUMOR ...

Engang blev alle årets højtider fejret ihærdigt og der var særlig pynt til frskellige helligdage. Særligt julen og påsken var der tradition for at pynte op til. Det er ikke helt så almindeligt mere, men vi synes nu alligevel at det hører til! Bare en enkelt lille ælling - og så selvfølgelig et påskeæg! DUCKLINGs er moderne påskepynt i lækker lemon·farvet metal. Du får 8 forskellige påskeællinger i pakken med DUCKLINGs. De små skrig·gule ællinger kan hænges på en forårsgren eller i den fine stage CRUX Xmas.

 

LEMONGULT BOLIG INTERIØR

Den smukke luftige RAYS frugtskål i syrlig lemon er også en rigtig forårsbebuder, men den kan nu sagtens bruges hele året rundt. Det er dansk design og god kvalitet i en frisk forårsfarve. Skålen fungerer perfekt som frugtskål, men er nu også bare en eksklusiv skulptur i sig selv.