FØLG GULDKLUMPENS UDVIKLING MED EN SUPER COOL HØJDEMÅLER MED SKRIVEFELTER ...

ZOO·METER er en skøn og praktisk målepind som dit barn vil elske. Her kan du følge med i dit barns udvikling fra det måler 70 til 150 cm. Du kan skrive navn eller dato for hver centimeter i de hvide felter. ZOOMETER er en oplagt dåbsgave eller en perfekt navngivningsgave - nemlig et minde der kan bevares hele livet!

 

HØJDEMÅLER / MÅLESTOK / MÅLEPIND TIL GULDKLUMPEN

Det er sjovt med alle mærkerne på dørkarmen, der fortæller hvor hurtigt tiden går og hvor hurtigt poderne vokser. Men det er jo en katastrofe, når minderne forsvinder fordi vi skal flytte eller have malet om! Med en stærk og holdbar målestok i metal er den fare fejet af døren. Den fine højdemåler er en oplagt gave til familiens lille nye medlem. Den bliver et personligt minde, som kan følge guldklumpen gennem hele livet.

 

ZOO·METER FØLGER DIN GULDKLUMP FRA 6 MÅNEDER TIL 12 ÅR

På ZOOMETER kan du følge guldklumpens udvikling fra 70 til 150 cm  - altså fra ca. 6 måneder til 12 år. Målepinden har skrivefelter for hver centimeter - brug en permanent tusch. De små søde dyr, gør det nemt for børnene at huske hvor høje de NU er.

 

ZOO·METER ER EN BLANDING AF ZOO OG CENTIMETER

Det er enmlig en målestok med centimeter·inddeling. For hver 5 cm. står et lille dyr, som dit barn vil kunne huske nemmere end fx 98 cm. I stedet kan guldklumpen huske, at det er vokset forbi pingvinen og er på vej mod krokodillen. På den måde bliver det hele håndgribeligt for selv de små poder.