HVOR HØJT ER DIT BARN? FINE OG UFORGÆNGELIGE MÅLEPINDE I FABELAGTIGT DESIGN ...

ZOO·METER er en fin og eventyrlig højdemåler som dit barn vil elske. Målepinden er udført i lakeret stål. Den kan følge dit barn vokse fra 70 til 150 cm. De små søde dyr gør det let at huske hvor høj man var sidst... Du kan nemt med en permanent tusch skrive dato eller navn i de hvide felter, der er for hver centimeter. Så er det nemt og overskueligt for alle at følge med i dit barns udvikling. ZOO·METER målestok kan - i modsætning til en dørkarm - skrues ned og tages med hvis I en dag skal flytte.

 

KIDS UNIVERSE

De skønne ZOO·METER højdemålere fra Morfo er en supersød vægdekoration til børneværelset. Det er her hvor din guldklump kan blive målt og stolt kan følge sin egen udvikling - vokse fra mus til krokodille til elefant. Den fine målestok har hvide felter, hvor du kan skrive navn og dato på barn og højdemåling. Målepinden måler fra 70 til 150 cm og følger dermed barnet gennem hele barndommen -  fra ca 6 måneder til 12 år.

 

ET PERSONLIGT MINDE

De personlige minder er det der betyder mest, det man husker og det man tager med sig. Her kan du bogstavelig talt give dit barn et personligt minde for livet. Den fine målestok kan tages med - uanset om I skal flytte eller have malet. Her går minderne ikke tabt, men kan flyttes med.
Giv en ZOO·METER højdemåler i dåbsgave eller til navngivningsfesten og vær med til at forstærke de personlige minder fra guldklumpens barndom.