CRUX 4 string MESSING lysestage i messing

CRUX 4 STRING lysestage MESSING

1.150,00 DKK

CRUX 4 STRING er en helt ny og trendy stage til 4 lys. Den udmærker sig ved sit 'flade' design, der gør den velegnet til spisebordet. Her er du fri for for høj bordpynt, der generer både udsyn og samtale. Stagen meget smal og er derfor let at placere i opdækningen. Desuden er den et hit i vindueskarmen. Stagen er meget enkel og stringent. Det minimalistiske design fremhæver din stil og gør din borddækning meget elegant. CRUX 4 STRING fåes som her i messing, samt i mat sort og kobber.

Messing·overfladen giver stagen en varm glød, der passer godt ind i det kølige nordiske univers. Denne nye fine Messing·overflade er håndarbejde og hver stage vil derfor kunne fremstå med mindre forskelligheder. Det giver et lidt råt og upyntet udtryk. Messing er et natur materiale og vil patinere med tiden og blive mørkere. Vil du bevare dens lysere og blankere look kan du bruge en blød klud (samt eventuelt en anelse messing·pudsemiddel) til at vedligeholde overfladen.

CRUX 4 STRING er en del af en minimalistisk stage·serie i skandinavisk design. I serien fåes også solostager, en kandelaber til 5 lys eller en advents·stage til 4 lys.

CRUX er designet af Industriel Designer Trine Mervig og produceret i Danmark.

FARVE messing
MATERIALE messing·legeret metal
INKLUSIV selvklæbende silicone·dupper
MÅL MMH 140 I B 320 I D 100
Pynt bordet op med den elegante adventsstage  CRUX 4 string på den fine CRUX tray i ægte messing

Pynt bordet op med den elegante adventsstage CRUX 4 string på den fine CRUX tray i ægte messing

CRUX 4 string er en smuk og enkel dansk design lysestage til 4 lys på stribe

CRUX 4 string er en smuk og enkel dansk design lysestage til 4 lys på stribe

Personer der købte denne købte også:

CRUX tray MESSING lille  bakke i ægte messing
/cache/5/4/2/0/3/1/crux-tray-messing-er-en-lille-design-bakke-i-aegte-kobber-passer-perfekt-til-lysestagen-crux-4-string-box-300x300x100.webp

400,00 DKK

FARVE messing
MATERIALE messing
INKLUSIV selvklæbende silicone·dupper
MÅL MMH 7 I B 340 I D 120