Forside

UNIKT DANSK DESIGN  ·  ALT PRODUCERET LOKALT I DANMARK

Køb eksklusivt bolig·interiør med enkle linier og unikke detaljer. Hos morfo.dk finder du smukke og funktionelle produkter, der passer godt ind i det nordiske bolig·univers. De Skandinaviske bolig·accessories tilfører kant, personlighed og humor til din bolig.  Det meste af vores interiør er tegnet af den danske designer Trine Mervig og siden udviklet og produceret i Danmark. Så her finder du virkelig gode og unikke kvalitetsprodukter med med fine samlingsdetaljer. Alt er godt dansk håndværk hvor der er kælet for detaljerne.

 

ENKELT BOLIG INTERIØR TIL DE SKANDINAVISKE BOLIGER

Hos morfo.dk finder du skønne og unikke designer møbler, små borde, sofaborde, reoler, hylder, vinreoler og opbevarinksbokse. Alt sammen meget enkelt og funktionelt. Desuden har vi en masse bolig·tilbehør, der kan skabe stemning og få din bolig til at fremstå enkel og personlig. Tag et kig på de skønne lysestager, skåle, fade, bakker, køkkenrulleholdere og smykketræer. Vi har samlet alt det eksklusive og enkle design her.

 

GIV GAVER MED PERSONLIGHED  &  UNIKNESS  ·  MÅSKE TIL DIG SELV?

Vi har så mange lækre produkter! Hos Morfo finder du ingen døgnfluer, men tidsløst design udført i højeste kvalitet. Lige sådan nogle værdier, som du elsker at få med, når du skal finde en perfekt gave. Det er selvfølgelig også muligt at du bare har lyst til at beholde det for dig selv :o) 

 

DRØNHURTIG LEVERING

Bestiller du med levering til een af de mange pakkeshops eller en firma·adresse i Danmark, sender vi varen fluks og du kan have dit køb i løbet af 1-3 hverdage :o)