CRUX 4 plus KOBBER lysestage i kobber

CRUX 4 PLUS lysestage KOBBER

1.100,00 DKK

CRUX 4 PLUS er en helt ny og trendy stage til 4 lys. Den udmærker sig ved sit 'flade' design, der gør den velegnet til spisebordet. Her er du fri for for høj bordpynt, der generer både udsyn og samtale. Stagen er meget enkel og stringent. Det minimalistiske design fremhæver din stil og gør din borddækning meget elegant. CRUX 4 PLUS fås som her i kobber, samt i mat sort og messing.

Kobber·overfladen giver stagen en varm glød, der passer godt ind i det kølige nordiske univers. Denne nye fine kobber·overflade er håndarbejde og hver stage vil derfor kunne fremstå med mindre forskelligheder. Det giver et lidt råt og upyntet udtryk. Kobber er et natur materiale og vil patinere med tiden og blive mørkere. Vil du bevare dens lysere og blankere look kan du bruge en blød klud (og eventuelt en anelse kobberpudsemiddel) til at vedligeholde overfladen.

CRUX 4 PLUS er en del af en minimalistisk stage·serie i skandinavisk design. I serien fåes også solostager, en kandelaber til 5 lys eller en advents·stage til 4 lys.

CRUX er designet af Industriel Designer Trine Mervig og produceret i Danmark.

 

OBS

Få styk tilbage!

FARVE kobber
MATERIALE kobber·legeret metal
INKLUSIV selvklæbende silicone·dupper
MÅL MMH 140 I B 180 I D 180
CRUX 4 plus er en smuk og enkel kobber lysestage til 4 lys i kryds

CRUX 4 plus er en smuk og enkel kobber lysestage til 4 lys i kryds

CRUX 4 plus lysestage i kobber er lækker minimalisme til din bolig

CRUX 4 plus lysestage i kobber er lækker minimalisme til din bolig